Individulna izrada prirodnih proizvoda

Individualni proizvodi predstavljaju ono najbolje iz aromaterapije. Mnoštvo zadovoljnih korisnika potvrđuje da pristup čoveku kao celovitom biću i uz podršku najboljih proizvoda, može učiniti velike promene. Nikada se, kao danas, nije toliko cenila individualnost, ali i toliko zanemarivao čovek kao kompleksno biće. 

Izrađujemo kozmetiku samo za vaše potrebe kao i mirisni logo za firme i kompanije. Pogledajte detaljnije našu ponudu 


Izrada mirisnog logoa

webshop

Mirisni logo se izrađuje u saradnji sa klijentom i određuje okvir unutar kojeg će se tražiti karakterističan mirisni profil prostora. Izrađuju se uzorci mirisa od kojih se, tokom nekoliko susreta sa klijentom, određuje konačan odabir kombinacija. U toj fazi se već nazire paleta mirisnih materijala koji će biti potrebni za izradu konačne varijante mirisnog logoa, što omogućava i procenu troškova. Izabrani uzorci se dalje razvijaju do trenutka donošenja konačne odluke o mirisnom logou koji će predstavljati firmu.

 Ukoliko želite da napravimo mirisni logo za vašu firmu, možete nas kontaktirati na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Individualna kozmetika

webshop

 Izrađujemo kozmetiku prema posebnim zahtevima i potrebama koji su usmereni na sve tipove i stanja kože. Naša kozmetika je 100% prirodna, bez konzervanasa, veštačkih mirisa i drugih alergena. U izradi koristimo visokokvalitetna bazna i eterična ulja.

Šta je aromakozmetika?

Aromakozmetika je kozmetika koja koristi 100% prirodne sirovine - hladno ceđena biljna ulja, eterična ulja i hidrolate koji zbog svoje prirodno hemijske strukture lako prodiru u kožu i održavaju je funkcionalnom. Aroma preparati sinergijski deluju na ciljani problem i neguju kožu na najprirodniji način.

Koja je razlika između prirodne i aromakozmetike?

Aromakozmetika je strogo kontrolisana i koristi visokokvalitetne prirodne supstance, za razliku od prirodne kozmetike koja u svom sastavu može da sadrži rafinisana ulja, konzervanse i sintetičke emulgatore koji ometaju prirodni rad kože.  

 Koje su prednosti aromakozmetike?

Aromakozmetika neguje, leči i deluje na fizičkom, mentalnom i emotivnom nivou prilazeći svakom klijentu na individualan način.

Šta podrazumeva individualna kozmetika?

Individualna kozmetika podrazumeva celokupan pristup klijentu, koja uz pomoć stručnog terapeuta pronalazi odgovarajući preparat za njegovo trenutno stanje kože, sagledavajući problematiku na fizičkom, mentalnom i emotivnom nivou.

Šta dobijam upotrebom individulane kozmetike?

Upotrebom individulane kozmetike klijent dolazi do ciljanog i bržeg rešenja problema. Redovnom upotrebom aromakozmetike dobijate najkvalitetniju prirodnu negu kože na duge staze.

Kako da dođem do kozmetike koja je pravljena samo za mene?

Ukoliko želite da imate kozmetiku koja je pravljena samo za vas, možete nam poslati upit na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. a naš stručni tim će vas kontaktirati u najkraćem roku. 

Iz godine u godinu rastemo polako ali stabilno, pa nas sve više prepoznaju na tržištu kao kvalitet sa dušom. Naša prednost je što su nam proizvodi prirodni, uvek smo dostupni za savet, dok se u slučaju industrijskih brendova gubi mogućnost ličnog kontakta sa osobama koje stoje iza samih proizvoda.