Naša Ponuda

Pogledajte ponudu našeg holističkog centra!


WebShop

webshop

Web shop prodaja - prodaja eteričnih i baznih ulja, hidrolata, mirisnih lampi, prirodnih sastojaka za izradu kozmetike, individualna izrada i ručno rađeni prirodni preparati Aroma Tea. 

Tretmani i Masaže

masaze

Dovedite svoje telo u ravnotežu, oslobodite se stresa, napetosti, nesanice, emotivnih blokada i bolova u mišićima, našom holističkom masažom i tretmanima koje nudimo u centru

Individulna izrada prirodnih proizvoda

po-narudzbini

Individualni proizvodi predstavljaju ono najbolje iz aromaterapije. Mnoštvo zadovoljnih korisnika potvrđuje da pristup čoveku kao celovitom biću i uz podršku najboljih proizvoda, može učiniti velike promene. Nikada se, kao danas, nije toliko cenila individualnost, ali i toliko zanemarivao čovek kao kompleksno biće. 

Izrađujemo kozmetiku samo za vaše potrebe kao i mirisni logo za firme i kompanije. Pogledajte detaljnije našu ponudu.

Časopis

casopis

Aroma Tea tim je za sve ljubitelje aromaterapije pokrenuo besplatan časopis 'Profesionalna aromaterapija'. Zakoračite u svet aromaterapije i uživajte u tekstovima koje smo pripremili samo za vas! 

Newsletter

newsletter

Budite prvi koji će saznati šta se to novo dešava u svetu aromaterapije, aktuelna dešavanja i promocije koje vam nudimo. Prijavite se na besplatne novosti koje šaljemo putem maila!

 

Edukacija

ekukacija

Naši edukativni programi su bazirani na višegodišnjem iskustvu i svakodnevnoj primeni eteričnih ulja i ostalih komponenti koje čine prirodne proizvode. Programi su orijentisani prema pojedincima koji žele provereno, praktično i lako primenjivo znanje.