Škola Aromakozmetike

U toku je upis IX generacije - 20. april 2018.

10505588 1159692627378650 2884262582069090762 n

Višemesečna edukacija iz oblasti aromakozmetike!

Postanite aromakozmetičar i napravite svoj brend!

  • Aromakozmetika je kozmetika koja koristi 100% prirodne sirovine - hladno ceđena biljna ulja, eterična ulja i hidrolate koji zbog svoje prirodno hemijske strukture lako prodiru u kožu i održavaju je funkcionalnom.
  • Aromakozmetika - 100% prirodna kozmetika je strogo kontrolisana i koristi visokokvalitetne prirodne supstance, za razliku od prirodne kozmetike koju viđamo po marketima, koja u svom sastavu može da sadrži  rafinisana ulja, konzervanse i sintetičke emulgatore koji ometaju prirodni rad kože.
  • Aromakozmetika neguje, leči i deluje na fizičkom, mentalnom i emotivnom nivou prilazeći svakom klijentu na  individualan način.

Pružite svojim klijentima najbolju i najkvalitetniju prirodnu kozmetiku!

Spojem kreativnosti, znanja, iskustva i mnoštva prakse, Aroma Tea vam omogućava da budete sigurni u sebe, svoj zanat i budete jedinstveni u svom poslu! Edukacija traje šest meseci, nastava se odvija jednom mesečno u prostorijama centra za aromaterapiju. Upis je u toku!

 

slika za cover 314522291 10208961469851956 1363132245 oslika za cover

 

Možete se prijaviti ili dodatno informisati: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 069 222 1964

 Kome je namenjena edukacija za aromakozmetiku?

Edukacija je prvenstveno namenjena svima koji imaju iskustva iz oblasti kozmetologije i dermatologije, wellness i spa kozmetičarima i vlasnicima salona, ali školu mogu da pohađaju svi oni koji žele da se bave prirodnom kozmetikom a nikad nisu imali vremena za to, bez obzira da li poseduju prethodno znanje. U školi se stiče celovito znanje iz aromakozmetike (100% prirodna kozmetika) i formira se holistički kozmetički terapeut.

Edukacija aromakozmetike je nastala iz potrebe polaznika male škole aromakozmetike da prošire svoja znanja i da se posvete detaljnijem, kompleksnijem i kontinuiranom radu iz oblasti aromakozmetike.

Koja je razlika između klasičnog i aromakozmetičara?

Aromakozmetičar koristi eterična ulja i prirodne sirovine, sa ciljem da pomogne koži da iz stanja bolesti - neravnoteže, pređe u stanje zdravlja - ravnoteže.

Klasičan kozmetičar ne mora da se odrekne svog dosadašnjeg načina rada. Potrebno je da dozvoli sebi da napravi korak napred ka novoj usluzi i da ponudi svojim klijentima ono najbolje iz prirode. Klasičan kozmetičar koristi gotove preparate u nezi kože, a aromakozmetičar ručno izrađuje prirodnu kozmetiku prema potrebama klijenta, prepoznaje stanje kože i prilazi joj individulano tražeći uzrok neravnoteže, i ujedno negujući klijenta holistički iznutra i spolja. Klijenti znaju poreklo proizvoda i sirovina koje se nalaze u njihovoj kozmetici i zajedno sa aromakozmetičarem biraju mirisnu 100% prirodnu kozmetiku samo prema svojim potrebama.

Šta se uči u školi aromakozmetike?

Aroma Tea detaljnu edukaciju iz holističke kozmetologije, dermatologije, wellness i spa prirodne kozmetike, botanike, psihologije i pristupa u radu sa klijentima.

Praktičan rad obuhvata izradu aroma kozmetičkih preparata – krema, mleka, pilinga, emulzija, obradu aromadijagnostičke anamneze i marketinških veština.

Program možete pogledati OVDE.

Šta se dobija nakon završene edukacije?

Nakon završene edukacije, polaznik može sa sigurnošću da primenjuje znanja iz oblasti aromakozmetike, da pristupa holistički u radu sa klijentima, proširi svoj posao i da se bavi negom klijenata iznutra i spolja.

Nakon završene edukacije Aroma Tea izdaje sertifikat o uspešno završenoj školi aromakozmetike, pomoću kojeg polaznici mogu bezbedno i sigurno da izrađuju kvalitetnu prirodnu kozmetiku i rade kao aromakozmetičari.

Da li posle uspešno završene edukacije mogu da pokrenem svoj biznis?

Ova edukacija otvara mnoge mogućnosti za buduća zanimanja. Svršeni polaznici mogu da se bave aroma kozmetologijom u sklopu centra za negu lepote, izrađuju preparate za kozmetičke salone ili da naprave sopstvenu liniju proizvoda i na taj način da započnu svoj novi posao formirajući sopostveni brend.

Trajanje, cena i gde se održava nastava?

Škola aromakozmetike traje šest meseci. Nastava se održava jednom mesečno (subota i nedelja od 10 - 17h), u centru za aromaterapiju u Beogradu. Cena škole je 650 evra. Uplata se može izvršiti jednokratno ili u šest mesečnih rata, I rata iznosi 20% od ukupnog iznosa edukacije. Uplata se vrši u dinarskoj vrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS i I rata se vrši 30 dana pre početka edukacije. Za više informacija kontaktirajte nas na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Šta je, osim edukacije, uključeno u cenu?

Polaznici škole aromakozmetike dobijaju ekskluzivne recepture proizvoda, skripte i sve proizvode koje naprave u školi. U cenu su uključene sve sirovine za praktičan rad, skripte konsultacije i nesebična konstantna podrška putem emaila .

Gde se odvija nastava?

Nastava se odvija u centru za profesionalnu aromaterapiju – Aroma Tea na Novom Beogradu, Bulevar Arsenija Čarnojevića 82, Novi Beograd.

Kako se prijaviti?

Za školu se možete prijaviti putem online forme u kategoriji kontakt, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona 069 222 1964

Are the templates XHTML/CSS Valid?